Den ultimata kryddkrukan!

Publicerat: 2012-03-09 Kl: 10:00:00 | I kategori: Bloggen | 0 kommentarer



Bild från www.cultdesign.se

Denna fina kruka kommer från Cult Design och heter Evergreen. En fantastisk idé enligt mig som gärna vill använda färska kryddor i matlagningen. Sedan måste jag erkänna att det är en liten inredningsdetalj också.. till min sambos inte så stora förvåning.. :) Men visst är det härligt och fräscht med lite färska örter i köket?!

Cult Design beskriver krukan såhär:
"Evergreen är en självvattnande kruka som är perfekt för den som inte har "gröna fingrar" eller tidsoptimisten som har svårt för att få tiden att räcka till. Tanken med Evergreen är att kryddväxterna som man allt som oftast köper i mataffären för matlagning, ska hålla sig fräscha och fina under längre tid än bara någon enstaka dag."

Som ni kan se på bilden ovan är krukan tvådelad och det man alltså gör är att placera kryddväxten utan plastkruka i teracottadelen. Den vita delen är vattenmagasinet och den fylls på med vatten. Under växten finns filtband som ska stickas ner i vattnet innan teracottadelen sätts på vattenmagasinet, och vips har man fått sig en självvattnande kruka!

Just nu har Interflora Fresh i Oskarsgallerian här i Övik ett mycket bra erbjudande på dessa krukor, där kunden får mängdrabatt vid köp av fler än en. 
1 för 249:-
2 för 399:-
3 för 549:-

Gör ett besök och spana in dessa fina krukor med en grym funktion!









     
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0